Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η πρώτη επαφή με την Μεταξοτυπία

Η πρώτη μου γνωριμία με την Μεταξοτυπία ξεκίνησε το 1980 που εργάστηκα ως υπάλληλος – βοηθός, δίπλα στους Ζωγράφους - Χαράκτες της Σχολής Καλών Τεχνών ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ και ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΙΡΟΥΝΙΔΗ τους οποίους θεωρώ και ως Δασκάλους μου, στο εργαστήριο αναπαραγωγής έργων ζωγραφικής με την μέθοδο της Μεταξοτυπίας που είχαν στην Αθήνα στο Χαλάνδρι. Η Τέχνη να αναπαράγουν σε πολλαπλά αντίτυπα από πρωτότυπα έργα Ζωγραφικής με εξέπληξε, με έκανε να αγαπήσω την μεταξοτυπία.

Το εργαστήριο Μεταξοτυπίας

Το 1987 άνοιξα το δικό μου Εργαστήριο Μεταξοτυπίας στην Αθήνα, στην οδό Μεσσηνίας 34 στους Αμπελοκήπους, σε ένα χώρο 150 m. Χωρίς χρώματα UV, υπολογιστές, illustrator, corel, photoshop, μόνο με πενάκι και πινέλο, το τελάρο, και σπάτουλα. Από τότε και μέχρι σήμερα υπηρετώ τον χώρο των γραφικών τεχνών στις εκτυπώσεις μεταξοτυπίας με συνέπεια, προσφέρω στους πελάτες μου ότι πιο υπεύθυνο και εξελιγμένο στον χώρο των εκτυπώσεων Μεταξοτυπίας. Στόχος μου ήταν και είναι η σωστή αναπαραγωγή, ανεξίτηλο αποτέλεσμα, χρωματική πιστότητα, ποιοτική εκτύπωση, καλή τιμή.

Ψηφιακή Εκτύπωση

Το 2007 ακολουθώντας τη νέα τεχνολογία και τις απαιτήσεις της αγοράς, προστέθηκε και η ψηφιακή εκτύπωση. Εκτύπωση στα 1440 dpi, μικρό τιράζ. ταχύτητα, ποιότητα, οικονομία. Προσπαθώντας να δώσω στον πελάτη την κατάλληλη λύση δημιουργώντας έτσι προϊόντα για τα οποία θα είμαστε αμφότεροι ικανοποιημένοι. 

Εμπειρία & Μελλοντικοί Στόχοι

Με τόσα Χρόνια δημιουργικότητας και πολύτιμης εμπειρίας στον τομέα της Μεταξοτυπίας, το Εργαστήριο εξακολουθεί να ενημερώνεται για τα νέα του κλάδου με σκοπό και απώτερο στόχο να εξελίσσεται, και να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, να δώσουμε σε σας περισσότερες και αξιόπιστες λύσεις, σε υλικά και εφαρμογές, ακολουθεί τις απαιτήσεις της εποχής συνεργάζεται με εταιρείες του κλάδου των Γραφικών Τεχνών.


Έχοντας ως εφόδια Μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, οικολογικά υλικά, πολυετή εμπειρία, και άριστη τεχνογνωσία, το Εργαστήριο συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους πελάτες του, αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον, δουλειές που ξεχωρίζουν, πρωτότυπες πάντα με άψογη αισθητική και ποιότητα. Καλή εξυπηρέτηση είναι να προσφέρεις στους πελάτες περισσότερα από ότι αναμένουν.
 

Εμπιστευτείτε την πείρα μας, τον επαγγελματισμό μας και την καλή μας διαθέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα και υπεύθυνα.

 

Fespa - Digital Printing  

 Specialty Graphic Imaging Association

Εκτυπωσεις Μεταξοτυπιας Ελλάδος